Анка овчарката няма да провали нито проекта "Пловдив - Европейска столица

...
Анка овчарката няма да провали нито проекта "Пловдив - Европейска столица
Коментари Харесай

Кметът с много остър коментар за овчарката Анка, каза кой може да стои зад нея

Анка овчарката няма да провали нито плана "Пловдив - Европейска столица на културата ", нито ръководството на Пловдив. Това съобщи кметът Иван Тотев пред публицисти през днешния ден във връзка обжалването на процедурите за площад "Централен ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 
"Анка може да е всеки един от нас, може да я виждаме по Главната, може да е някой юрист, може да е някой преподавател, може да е някой участник в ръководството на Пловдив. Анка може да е всеки. Но тъй като пристигам от молитвена закуска, а Господ дава провокации на хората, които обича, то в случай че Анка (или учителката, или юристът, или кметът, или който и да е) счита, че ще попречи на реализирането на плана за културна столица или на мандата, доста се лъже ", съобщи прочувствено Тотев. 
"Не единствено, че няма да попречи, само че ще направи по този начин, че планът да бъде по-успешен, тъй като стимулира едно креативно мислене във всички нас. Ако някой счита, че по този начин може да се завоюват избори или да се навреди на едно ръководство - това освен не е почтено по отношение на пловдивчани, само че и би трябвало да знае, че Господ вижда всичко. Затова - не прави на другите това, което не искаш да създадат на теб ", посочи още кметът. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР